Oostro.Pack nv, Ambachtenlaan 13 - 8560 Moorsele (Wevelgem) - Belgium
Tel +32 (0)56 49 78 02 - Fax +32 (0)56 49 81 40 - info@oostropack.be
Boneguard
Krimpzakken
Elastische Netten
HDPE LDPE
Clippen &Clipmachines
Absorptie
Steakpaper
Clips op rol
Vacuümfilm
Vacuümzakken
Vershoudfolie
Clips &Lussen
Foodfilm
Stockinet

Kwaliteit

Oostro.Pack hanteert een streng aankoopbeleid, zodat we samen met onze fabrikanten en leveranciers garant staan voor een onberispelijk produkt en service. Oostro.Pack kiest er sedert de beginjaren voor om samen met onze partners te groeien in de markt, vooral in service en kwaliteit. Oostro.Pack nv staat er garant voor dat alle geleverde produkten voedingsgeschikt zijn en beantwoorden aan de betreffende Belgische, Europese en H.A.C.C.P. regelgeving. Dit wordt bevestigd op alle bijhorende fakturen en de per produktgroep afgeleverde voedingscertificaten.

Opspoorbaarheid

Tevens kunnen wij voor al onze produkten via het produktienummer, vermeld op de verpakking , een volledige traceerbaarheid garanderen. Ditzelfde produktienummer wordt in de produktomschrijving vermeld op de betreffende leveringsbon en faktuur. De traceerbaarheid is compleet en verzekerd tot de afkomst van alle grondstoffen, gebruikt door onze toeleveranciers voor de produktie van al de door ons geleverde produkten. Ook in het certificaat ISO-9001 : 2008 is deze traceerbaarheid geïmplementeerd.

Uit stock leverbaar

Door een uitgekiend stockbeleid kunnen bijna alle aangeboden produkten uit stock geleverd worden binnen de 24 uur. In afspraak met de klant garanderen wij, ook voor niet standaardprodukten, deze kortst mogelijke levertermijn, dmv het aanleggen van gegarandeerde bufferstocks. Dit streng stockbeleid, samen met de traceerbaarheid en de garantie tot voedingsgeschiktheid maakt deel uit van de procedures in ons certificaat ISO-9001 : 2008.