Oostro.Pack nv, Ambachtenlaan 13 - 8560 Moorsele (Wevelgem) - Belgium
Tel +32 (0)56 49 78 02 - Fax +32 (0)56 49 81 40 - info@oostropack.be
Boneguard
Krimpzakken
Elastische Netten
HDPE LDPE
Clippen &Clipmachines
Absorptie
Steakpaper
Clips op rol
Vacuümfilm
Vacuümzakken
Vershoudfolie
Clips &Lussen
Foodfilm
Stockinet

Vacuümfilms/Vacuümfolieën

Dieptrekfolie Bovenfolie Flow-Pack_folie Kookfolie

Samen met de klant wordt voor het gebruik op z’n dieptrekmachine, topsealmachine (schalensluitmachine) of flow-pack machine naar de best mogelijke folie gezocht, naargelang de gewenste zuurstofbarrières (PA, PET, PP, EVOH,…), anti-condensatie (anti-fog) eigenschap, laskwaliteiten, pasteurisatie en/of kookvereisten, etc. Oostro.Pack nv biedt voor dit gamma van vacuümfolieën, net zoals voor zijn vacuümzakken, kookzakken en krimpzakken, de mogelijkheid tot ingekleurde folieën en 8 kleuren bedrukking in Helio en Flexo. Dit zowel voor oppervlaktebedrukking alsook voor tussenlaagse bedrukking (sandwich).

Dieptrekfolie

alle soepele en harde of rigide (PP, PS, PVC, APET,…) onderfolieën kunnen aangeboden worden in de gewenste diktes.

terug

Bovenfolie

alle mogelijke samenstellingen met of zonder anti-condensatie (antifog) eigenschap en met de correcte laskwaliteiten kunnen in alle gebruikelijke diktes aangeboden worden, in combinatie met dieptrekfolieën of voor toepassingen op topsealmachines (schalensluitmachines). Deze folieën worden aangeboden peelable of niet peelable.

terug

Flow-pack folie

alle mogelijke samenstellingen met of zonder anti-condensatie (antifog) eigenschap en met de correcte laskwaliteiten kunnen in alle gebruikelijke diktes aangeboden worden voor toepassingen op horizontale of verticale flowpackmachines.

terug

Kookfolie

alle mogelijke samenstellingen voor toepassingen met napasteurisatie, sterilisatie of kookbereidingen kunnen met de correcte laskwaliteiten en in alle gebruikelijke diktes aangeboden worden.

terug